Boog-, blaaspijp-, katapult-, en kruisboogschieten

Boog-, blaaspijp-, katapult-, en kruisboogschieten Of je nu nog nooit, 1 keer of al 100 keer hebt geschoten, schietactiviteiten blijven leuk. Vooral in combinatie met een sportieve dag of een heerlijk horeca-arrangement. Schietactiviteiten zijn erg leerzaam op het gebied van samenwerken maar ook erg gezellig voor een dagje uit met de hele familie.

Informatie

Tijdsduur: de tijsduur van de spelen is geheel afhankelijk van de samenstelling van het programma.
Locatie: op verschillende locaties te organiseren. Grasveld geadviseerd.
Doelgroep: de meeste activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden.
Inclusief: Alle activiteiten worden begeleid.
Exclusief: Horeca, Foto en/of video herinnering, Prijs voor winnende team.
Kledingsadvies: Voor elke activiteit wordt geadviseerd om kleding aan te doen die nat en vies mag worden.

Activiteiten

Boogschieten
Robin Hood is een icoon als het gaat om het handboogschieten. Richten met één oog en schieten met twee ogen. Trek de pees naar achter, voel te spanning opbouwen. Adem vast, ontspan en zoef! Daar gaat de pijl met grote snelheid richting het blazoen. In de roos! Of te vroeg gejuicht. Welk persoon is het meest trefzeker?
Kruisboogschieten
Het is een hele kunst om zo precies te schieten. ODISPORT leert de fijne kneepjes van deze Zwitserse precisie. Willem Tell presteerde het ooit om het klokhuis van een appel te raken. Wie gaat er model? Dan kunnen we beginnen.

Blaaspijpschieten
Wie heeft de grootste longen of komt er meer bij kijken? De targets zijn geplaatst en de blaaspijpen zijn geladen. Adem diep in en blaas zo hard mogelijk uit. Twee ogen open, richten en vuur! Wie raakt het snelst buiten adem. Het richten wordt steeds moeilijk als de vermoeidheid toeneemt. Kijken wie de meeste ballonnen kapot krijgt.
Katapultschieten
Een enorme constructie van balken, touwen en elastiek, wat gaat dit nu worden? Ohh, ik zie het al, het is een katapult. Breng de katapult in gevechtspositie! Alles op spanning, richten en LOS! Gelukkig is het grasveld groot genoeg.

Katapult schieten
Katapultschieten is een activiteit die je in groepsverband doet en je leer hier dan ook om goed met elkaar samen te werken. Bouw een zo mooi mogelijke katapult die vanzelfsprekend ook optimaal kan schieten! Voor welke constructie kies jij? Na het bouwen volgt er een wedstrijd om te kijken welk katapult het verst kan schieten. Deze activiteit is erg leuk om te doen als bedrijfsuitje!

Kruisboogschieten
Kruisboogschieten is een activiteit waarbij je met verschillende kruisbogen leert schieten. Hierbij kunnen je denken aan een kleine kruisboog, die je met één hand kan vasthouden en een hele grote kruisboog waarmee je zelfs goed moet letten op de terugslag. Beiden geven je een ontzettend spectaculaire ervaring! Hartstikke leuk om te doen na bijvoorbeeld een boogschiet workshop. Ontdek de verschillen met handboogschieten en probeer je doel te nog beter te raken!