Mountainbiken

Altijd al eens lekker willen mountainbiken? Bij ODISPORT is dit zeker mogelijk! Leer de fijne kneepjes van het mountainbiken en maak kennis met verschillende uitdagende parcours! Onder begeleiding van een ervaren instructeur krijgt u een uitdagende clinic van 2 tot 3 uur voor zowel beginners als gevorderden. ODISPORT heeft voor iedereen een geschikte mountainbike, inclusief helm en bidon. U kunt natuurlijk ook met uw eigen mountainbike deelnemen. Hieronder staan de mogelijkheden op een rij.

Arrangementen
Onderstaande activiteiten zijn met verschillende andere activiteiten en horeca te combineren. Bent u benieuwd naar onze arrangementen? Voor bedrijfsfeestenfamiliedagen en schoolkampen zijn er verschillende programma’s beschikbaar.

 

Clinic van 2 uur (€ 12,50 inclusief BTW):

Houdt u van een uitdaging en wil u lekker de tijdnemen voor het fietsen? Bij een clinic van twee uur worden de technieken gedetailleerd uitgelegd en krijgt u verschillende tips & tricks om het fietsen nog uitdagender te maken. Deze clinic is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde fietser, waarin er veel uitdagende onderdelen zullen worden uitgezet. De conditie wordt hierbij flink getest. Ook is deze mogelijk op verschillende locaties, waaronder Schoorl, De Woude, Twiske, Spaarnswoude en Akersloot.

 

Clinic van 3 uur (€ 15,00 inclusief BTW):

Houdt u van een uitdaging en wil u lekker de tijdnemen voor het fietsen? Bij een clinic van drie uur worden de technieken gedetailleerd uitgelegd en krijgt u verschillende tips & tricks om het fietsen nog uitdagender te maken. Deze clinic is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde fietser, waarin er veel uitdagende onderdelen zullen worden uitgezet. De conditie wordt hierbij flink getest en deze clinic is dan ook echt een uitdaging voor de gevorderde fietser! Ook is deze mogelijk op verschillende locaties, waaronder Schoorl, De Woude, Twiske, Spaarnswoude en Akersloot.

 

De bovenstaande prijzen zijn exclusief mountainbike, helm en bidon. De meerprijs hiervoor is € 10,00 per persoon. De minimale groepsgrootte is zes personen. Voor het mountainbiken geldt een maximum aantal van 30 personen. Voor grote groepen gelden aangepaste tarieven. Ga voor meer informatie naar ons contactformulier.

 

Offerte aanvragen

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw evenement. Klik op ‘contactformulier’ om u wensen aan ons kenbaar te maken. U kunt bij ODISPORT ook terecht voor een mountainbike training. Lekker met een groepje fietsen in de duinen!