Mountainbiken

In Akersloot naast voetbalvereniging Meervogels ’31 biedt KPB (Kids & Parents Biking) heel veel mogelijkheden voor iedereen die houdt van een uitdagende mountainbike activiteit. Leer de fijne kneepjes van het mountainbiken, verleg je grenzen en heb vooral veel plezier.

In Nederland zijn verschillende mountainbike parcours te vinden, waaronder die in Akersloot op de Boschweg 17.

Parkeergelegenheid: gratis parkeren op het naastgelegen parkeerterrein.
Overige voorzieningen: kleedkamers en toiletten.

Clinic van 2 uur:

Houdt u van een uitdaging en wil u lekker de tijdnemen voor het fietsen? Bij een clinic van twee uur worden de technieken gedetailleerd uitgelegd en krijgt u verschillende tips & tricks om het fietsen nog uitdagender te maken. Deze clinic is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde fietser, waarin er veel uitdagende onderdelen zullen worden uitgezet. De conditie wordt hierbij flink getest. Ook is deze mogelijk op verschillende locaties, waaronder Schoorl, De Woude, Twiske, Spaarnswoude en Akersloot.

Clinic van 3 uur:

Houdt u van een uitdaging en wil u lekker de tijdnemen voor het fietsen? Bij een clinic van drie uur worden de technieken gedetailleerd uitgelegd en krijgt u verschillende tips & tricks om het fietsen nog uitdagender te maken. Deze clinic is bedoeld voor zowel beginnende als gevorderde fietser, waarin er veel uitdagende onderdelen zullen worden uitgezet. De conditie wordt hierbij flink getest en deze clinic is dan ook echt een uitdaging voor de gevorderde fietser! Ook is deze mogelijk op verschillende locaties, waaronder Schoorl, De Woude, Twiske, Spaarnswoude en Akersloot.