Klimmen

In levende lijve te gaan klimmen? Hierbij moet er niet gelijk gedacht worden aan een saaie klimmuur in een hal, maar aan universele greepjes in een boom of misschien wel krat stapelen?

Kratstapelen
Krat voor krat klim je gezekerd omhoog. Wie wil de krat aangeven? De wind maak het bovenin erg lastig om op de kratten te blijven staan. Het record staat op 22 kratten. Dat is wel heel hoog. Dat word kratjes aangooien en proberen te vangen. Wie komt er het hoogst? Zullen we een wedstrijd doen we het snelst de hoogste toren kan maken? We er bovenop staat heeft gewonnen!
 
Monkey klimmen
Klimmen zit in ons kinderbloed. Via verschillende klimgrepen klim je in hoge bomen. Je kunt met 2 personen tegelijk in één boom klimmen om elkaar te kunnen helpen. Vanaf de grond krijg je verschillende aanwijzingen over wat de beste route is. Na één keer geklommen te hebben krijg je het in de vingers. Een wedstrijdje doen? Wie kan de meeste rondjes om de boom klimmen?
 
Slacklining
Mensen hebben van nature de drang om hun grenzen te verleggen. Het oerinstinct maakte het mogelijk om oplossingen te zoeken om bij eten te komen. Op een dag sta je bij een afgerond en moet naar de overkant. Slacklining is eigenlijk niet anders dan een special constructie om van A naar B te komen. Kun jij balanceren op deze lijn? Met een beetje hulp haalt iedereen de overkant!